torsdag 25 januari 2007

lyx

Imorgon innan möte med boupptäckaren så ska jag klippa mig. Att klippa sig är alltid en lyx för mig då jag prioriterar bort det. Yey *glad*Blä ser att jag måste ta och noppa ögonbrynen. Hatar min ögonbryn!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle ge vad som helst för dina ögonbryn!! Jag måste noppa mina så mycket, färga och måla för att de ska synas och se bra ut. Enda stället mina ögonbryn blir mörka på är de strån jag msåte noppa bort. *s* Med dina skulle det räcka med att noppa den form som passar mig och sen är det skitbra! *avis*
Dessutom är du skitsnygg! Damn! Och fan vad smal du ser ut i ansiktet, have you lost weight god damnit??
I love you finaste tjejen.
*puss*

Anonym sa...

Hihi, jag igen. :) Jag prioriterar också bort klippning, klippte mig senast i september. Lääängesen, speciellt eftersom att jag är korthårig. Eller VAR korthårig iaf, i september. ;) Men jag ska klippa mig nästa vecka, yeaaaah! Det ska bli så skööönt!!

Älskar dig fortfarande min fina fina fina underbara bästa sötaste raraste goaste snyggaste hottaste biatchigaste flicka. :) puss

Fröken sa...

Gått ner i vikt...*asgarv* ehhh NÄ men man hoppas väl lite. It´s all about the angles baby!

Mina ögonbryn är lååånga, kolsvarta och kommer tebax skitsnabbt. Orkar sällan ta itu med dem. Skulle behöva unna mig att gå och få dem plockade så jag får en bra form på dem.

Älskar dig med gumman!!!!
PUSS

Anonym sa...

Lämnar ett litet avtryck bara ;-)

Anonym sa...

Men få dom plockade då om du inte gillar dom. :P det räcker ju med en eller ett par ggr så ser du ju själv sen vad du ska plocka bort för att behålla den formen.
Och du ser visst jättemycket smal ut i ansiktet där. :P
*puss*

ELVA sa...

du har ju as shyssta ögonbryn! du ser för jummy ut.
Och jag tänkte precis som jessica att du måste gått ner massa i vikt. Det syns ju oftast först i ansiktet och du har fått en helt annan ansiktsform.

love you gorgeous.